Hei,

Tervetuloa lukemaan uutta blogia!

Blogia kirjoittavat Tuomas ja Maiju Javanainen. Sisältö tulee olemaan tiede- ja tietopainotteinen, unohtamatta mielipidekirjoituksia ja kannanottoja. Blogiteksteissä pureudumme syvällisemmin paaston ja hiilihydraattirajoitteisen ruokavalion tuomiin terveyshyötyihin, uusimpiin tutkimustuloksiin paastoon ja metabolisiin sairauksiin liittyen ja käsittelemme aiheita joita te lukijat toivotte. Toivomuksia aiheista voi laittaa meille sähköpostitse osoitteeseen info@vastehealth.fi. Me haluamme tarjota Teille lukijoille sitä sisältöä, mistä te olette kiinnostuneita. Teitä varten teemme tätä työtä ja blogin kirjoittaminen on yksi osa sitä. Toivottavasti tulevaisuudessa saamme myös äänemme kuuluviin luentojen lisäksi podcast-ohjelman kautta. Ihmiset hakevat ja omaksuvat tietoa eri kanavien kautta, joten haluamme olla mahdollisimman monessa kanavassa mukana. Facebook, Instagram ja Twitter pysyvät edelleen aktiivisina kanavina, mutta Facebookissa julkaisemamme postaukset siirtyvät tänne nettisivuillemme. Ilmoitamme kuitenkin aina Facebookissa uusista blogikirjoituksista tai asiakas-case- julkaisuista mitä tänne nettisivuillemme laitamme.

Blogi lähti tästä kirjoituksesta käyntiin eräänä syksyisenä keskiviikkoaamuna Turussa, kynttilänvalossa Above and Beyond acoustic- konsertin säestämänä. Olkaa hyvä!