Anne 3 kuukautta Vasteella

 

Vuosi 2016 jäi mieleen ikuisesti. Sain silloin tyypin 2 diabetes diagnoosin ja syöpä diagnoosin. Se oli kuin märkä rätti päin näköä. Elämä ei mennyt niin kuin olin ajatellut. ”Enhän minä voi sairastua !!” Olin tuolloin 42 vuotias yrittäjä, joka oli aina ajatellut kaikkia muita kuin itseään vuosien varrella. Olin tuohon aikaan jo sairastanut useita vuosia verenpainetautia. Ajattelin, että se johtuu perintötekijöistä, koska suvussani on verenpainetautia.

Elämäni meni ns. kirjallisesti uusiksi hetkessä. Aloin ensimmäistä kertaa miettimään omaa itseäni ja terveyttäni. Aloitin pikkuhiljaa elämäntapamuutokseni. Opettelin syömään terveellisesti ja liikkumaan enemmän mutta se ei toiminut riittävästi kohdallani jotain puuttui. Samoihin aikoihin ystäväni kertoi Vasteen valmennuksesta, jossa oli saanut huikeita tuloksia ja parantumista.

Otin yhteyttä Vasteeseen ja minulla kävit tuuri, kun pääsin heidän testiryhmäänsä. Jo kahden viikon tulokset olivat huikeita. Hyvä ja energinen olo valtasi kehon ja pääsin eroon diabetes- ja verenpainelääkityksistä. Ruokavalio ja ruokailurytmit muuttuivat totaalisesti ja oli aika opetella syömään hiilihydraattirajoitteisesti. Olen löytänyt uuden innon ruoanlaittoon ja on ihana kokeilla uusia ruokaohjeita. Vähähiilihydraattinen ruoka on todella herkullista ja monipuolista.

 

Parasta tässä on se, ettei tarvitse olla yksin, vaan Vasteen Tuomas seuraa arvojani monta kertaa päivässä ja mitä ikinä tuleekin mieleen kysyä, niin saan vastauksen häneltä nopeasti.

 

Koronavirus toi yrittäjän elämään stressin ja verenpaineen nousun. Ilman Tuomaksen henkistä tukea ja ohjeita olisin varmasti lyönyt hanskat tiskiin. Nyt käyn säännöllisesti kävelyllä ja yritän pitää arjen rutiinit säännöllisinä. Näin olen saanut jälleen stressiä hallintaan ja verenpaine näyttää laskevan hiljalleen. Tästä on hyvä jatkaa matkaa valmennuksessa eteenpäin.

    -Sain uuden ja terveellisemmän elämän!

 

Anne