Tervetuloa kurkistamaan tuoreita kuvia Vasteen Maijusta ja Tuomaksesta

Saimme toimeksiannon digikonsultiltamme, joka suunnittelee verkkosivujemme uutta ilmettä. Verkkosivujemme etusivulle tarvitaan hyvälaatuisia kuvia meistä, Vasteen tiimistä.

Voi ei…. oli ensimmäinen ajatukseni..

Kun on viimeiset 6 kuukautta ollut pääsääntöisesti kotona eristäytyneenä kaikesta sosiaalisesta elämästä ja edustustilaisuuksista, ajatus upeista ja edustavista kuvista tuntui aika haastavalta. Niin vaan sitä noustiin takaisin tyylikkäiksi ja edustaviksi kun vaatteet, meikit ja hiukset saatiin kuntoon!

Ja on kyllä totta, että verkkosivuiltamme pitää ihan etsimällä etsiä kuvia tai tietoja meistä. Emme missään nimessä halua olla kasvoton yritys, vaan haluamme kertoa, keitä me olemme, mistä tulemme ja miksi teemme tätä työtä. Asiakkaamme luottavat paljon meidän käsiimme, joten heidän tuleekin tietää ketkä heitä hoitavat. Hoidamme kaikki asiakkaamme etänä, emmekä fyysisesti tapaa asiakkaitamme välttämättä kertaakaan. On siis erittäin tärkeää, että asiakkaamme ja seuraajamme pääsevät välillä vähän kurkistamaan meidänkin elämään.

Toivottavasti tämän kirjoituksen myötä saat taas vähän enemmän kuvaa siitä keitä Vasteen Maiju ja Tuomas Javanainen ovat.

Kotkansaaren vesitorni kuva Juha Rimpeläinen

Kotikaupunkimme Kotka

Olemme kotoisin Kotkasta ja halusimme ottaa kuvat verkkosivuille upeissa Kotkan Katariinan meripuiston maisemissa. Kotkan keskusta sijaitsee saaressa. Katariinan meripuisto on rakennettu vanhan öljysataman paikalle, Kotkansaaren niemen kärkeen. Upea paikka! Meri on läsnä joka puolella ja näkyy uusissa kuvissammekin. Mereen liittyy myös sataman karut maisemat ja suuret tuulivoimalat. Haluamme, että lähtökohtamme näkyy verkkosivuillamme ja meissä.

Katariinan meripuisto kuva Juha Rimpeläinen.

Hei, olen Tuomas Javanainen. Olen perustanut Vasteen vuonna 2018 vaimoni Maiju Javanaisen kanssa. Mistä idea Vasteen valmennukseen lähti?

 

Intohimoni tieteeseen, sairausmekanismien ymmärtämiseen, sekä omakohtainen kokemukseni metabolisesta oireyhtymästä sai minut kiinnostumaan paastosta ja hiilihydraattirajoitteisesta ruokavaliosta yhtenä mallina metabolisen oireyhtymän sairauksiin.

Hain Turun yliopistoon lukemaan biokemiaa ja solubiologiaa syventääkseni lisää tietämystäni, miten erilaiset sairaudet ja niiden mekanismit syntyvät solutasolla. Biokemia tieteenalana on näiden sairauksien ymmärtämisessä avainasemassa. Työssäni luen päivittäin kansainvälisiä tieteellisiä tutkimuksia liittyen metabolisiin sairauksiin.

Vasteessa saan tehdä maailman parasta työtä, auttaa ihmisiä voittamaan 2 tyypin diabeteksen ja muita metabolisia sairauksia. Perustamalla yrityksen pystyin tekemään unelmistani totta ja nyt saan työskennellä intohimoni parissa.

Hei, olen Maiju Javanainen, toinen Vasteen perustajista. Olen koulutukseltani farmaseutti. Minulla on yli 10 vuoden työkokemus apteekki-alalta. Tämän kokemuksen myötä tunnen lääkkeiden määräämiskäytännöt, tunnistan ongelmat, mitä lääkkeiden käyttäjät kokevat ja saan koko ajan lisää kokemusta ruohonjuuritasolla siitä, minkälainen on hoidon taso metabolisissa sairauksissa.

Opiskelen tällä hetkellä taloushallintoa Turun ammatti- instituutissa muiden töiden ohella. Hoidan myös asiakkuudet, kumppanuudet ja taloushallinnon. Pienyrittäjän tulee osata monenlaista ja juuri se tekee työstäni Vasteessa mielenkiintoista, haastavaa ja kehittävää. Viimeisin projektini oli yrityksemme strategiatyöstö Kasven konsulttien kanssa. Sieltä johtotähdeksi nousi Vasteen profiloitumismahdollisuudet yhteiskunnalliseksi yritykseksi.

Tällä hetkellä kehitämme digimarkkinointiamme, jotta tavoittaisimme paremmin kohderyhmäämme.  2 tyypin diabeetikoiden tulee saada tietää meistä ja siitä, että 2 tyypin diabetes on voitettavissa!

Kaiken tämän yrittämisen ja opintojen lisäksi meillä on kolme alle 10- vuotiasta lasta, jotka pitävät huolen siitä, että emme täysin uppoudu työhön, joka on meille molemmille intohimo.

Kuvausten yhteistyökumppanit

Tässä blogissa näkyvät kuvat ovat kaikki Juha Rimpeläisen kädenjälkeä. Hän on kotkalainen, intohimoinen valokuvaaja. Juha on ottanut upeita maisemakuvia Kotkasta ja Kotkaa ympäröivästä saaristosta. Juhan kuviin voit käydä tutustumassa hänen henkilökohtaisilla Facebook-sivuillaan.

Kotkan Halonen tarjosi meille kuvauksia varten lämpöiset ja tyylikkäät vaatteet ja asusteet, mikä myös osaltaan mahdollisti onnistuneet kuvaukset.

Tulemme ehdottomasti tulevaisuudessakin käyttämään Kotkan upeita maisemia ja yrittäjiä, kun tarvitsemme mainoskuvia tai videoita Vasteen viestinnässä.

Kotkansaari kuva Juha Rimpeläinen

Kiitos Kotka, Juha Rimpeläinen ja Kotkan Halonen

Muita artikkeleita

Missä Vaste on ollut?

Valmistuminen yliopistosta Valmistuin keväällä 2023 Turun yliopistosta biokemistiksi sivuaineenani psykologia. Valmistujaisia vietettiin kesällä 2023 Kotkan hienossa konserttitalossa. Ammattimuusikot esittivät minulle tärkeitä ja merkityksellisiä elektronisen musiikin

Lue lisää ›

Solut täyttyvät glukoosista – Insuliiniresistenssin biokemiaa

Jos sinulla on liikaa glukoosia solun sisäisessä tilassa (intrasellulaarinen tila), maksa yrittää päästä siitä eroon valmistamalla rasvaa (Smith et al. 2019) ja samaan aikaan insuliini yrittää työntää uutta glukoosia jo täynnä oleviin soluihin. Maksa lähettää tätä uutta rasvaa VLDL (very low density lipoproteiini) muodossa muualle elimistöön. Näin syntyy viskeraalisen alueen rasva eli vaarallinen sisäelin rasva (rasvamaksa, rasvahaima, vatsanalaisrasva).

Lue lisää ›

Hiilihydraatti-insuliinimalli haastaa perinteisen kalorimallin lihavuuden hoidossa (Ludwig et al. 2021 The American Journal of Clinical Nutrition)

Yleisen näkemyksen mukaan liikalihavuusepidemia johtuu nykyaikaisten, erittäin maukkaiden, energiapitoisten jalostettujen elintarvikkeiden liiallisesta kulutuksesta, jota pahentaa istuva elämäntapa. Lihavuustilastot ovat kuitenkin historiallisen korkealla, vaikka energian tasapainomalli (EBM) ohjaa jatkuvasti keskittymistä syömään vähemmän ja liikkumaan enemmän.

Lue lisää ›