Mitä jos maksaisitkin vain saavutetuista tuloksista? Hae mukaan Vasteen tulosperusteisen maksukäytännön kokeiluun!

Sairastatko tyypin 2 diabetesta tai onko sinulla todettu metabolinen oireyhtymä?
Tiesitkö, että tyypin 2 diabetes ja metabolinen oireyhtymä on mahdollista saada remissioon?
Tulosperusteinen maksukäytäntö kokeilu: Jos emme yhdessä onnistu saavuttamaan sinulle remissiota tyypin 2 diabeteksessa tai metabolisessa oireyhtymässä, saat 100% rahasi takaisin!
 

Mitä tarkoittaa tulosperusteinen maksukäytäntö?

Haluamme suunnitella ja ottaa käyttöön tulos- ja vaikutusperusteisen maksukäytännön asiakkaillamme. Tämä tarkoittaa sitä, että loppujen lopuksi maksat vain saavutetuista tuloksista. Aloituskeskustelussa asetetaan tulostavoitteet ja aikataulu niiden saavuttamiseksi. Sinun tulee noudattaa valmentajan ohjeita täsmällisesti koko valmennuksen ajan. Jos tästä huolimatta tulostavoitteitasi veriarvojen suhteen ei saavuteta, maksamme kaikki suorittamasi valmennusmaksut täysimääräisinä takaisin.
Kustannukset perustuvat jatkuvaan seurantaan ja löytyvät nettisivuiltamme: linkki
 
Kokeiluun valitut henkilöt saavat myös seuraavat edut meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme:
Ilmainen aloituskeskustelu Tuomas Javanaisen kanssa puhelimitse (arvo 80€)
Yhteistyökumppanimme Puhti tarjoaa 15€ alennuksen Vasteen verikoepakettiin
Jos sinun tarvitsee hankkia verensokeri- ja ketoainemittari, verenpainemittari tai liuskoja mittaamiseen, yhteistyökumppanimme Terveys Willa tarjoaa ensimmäiseen tilaukseen 15% alennuksen.
 
Kohderyhmä:
Olet etsimämme henkilö, jos;

  • sinulla on tyypin 2 diabetes tai metabolinen oireyhtymä (verenpainetauti, rasvamaksa, matala HDL-c, kohonneet triglyseridit, vyötärölihavuus, häiriintynyt sokeriaineenvaihdunta)
  • haluat parempaa terveyttä ja hyvinvointia
  • nyt on sopiva aika (elämäntilanne) aloittaa elämäntapamuutos
  • olet motivoitunut elämäntapamuutokseen

Huom! Saavutamme parhaat tulokset erittäin intensiivisellä jatkuvan seurannan valmennuksella. Tämä vaatii paljon meiltä, mutta myös paljon sitoutumista ja motivaatiota sinulta. Joten, kun täytät yhteydenottolomaketta, pysähdy kysymysten kohdalla hetkeksi miettimään, onko nyt oikea aika aloittaa intensiivinen valmennus?
 
Jos kiinnostuit ja täytät yllämainitut kriteerit, tutustu tarkemmin meihin ja valmennukseemme verkkosivuillamme.
Hakemus valmennukseen tapahtuu yhteydenottolomakkeen avulla, jonka löydät verkkosivuiltamme.
Jos sinulla on jotain kysyttävää/mietteitä kokeiluun liittyen, voit kertoa niistä yhteydenottolomakkeessa tai laittaa sähköpostia osoitteeseen maiju.javanainen@vastehealth.fi
Huom!
Paikkoja kokeiluun on rajoitetusti, joten toimi nopeasti, niin varmistat paikkasi!
 

MIKSI VASTE?

Vaste on Suomen ensimmäinen jatkuvaa digitaalista seurantaa tarjoava organisaatio. Jatkuva seuranta mahdollistaa asiakkaidemme saavuttamat erittäin nopeat tulokset. Seuranta mahdollistaa muutokset protokollaan lähes reaaliaikaisesti ja takaa turvallisen elämäntapamuutoksen. Asiakkaillamme on käytössään useita lääkeaineita (mm. verenpainelääkitys, diabeteslääkitys), joiden annosmuutokset tulevat ajankohtaiseksi hyvin nopeasti. Jatkuvan seurannan avulla vältytään ikäviltä ja jopa vaarallisilta tilanteilta, kuten hypoglykemiakohtauksilta tai liian alhaisilta verenpaineilta.
Vaste on myös ainut taho Suomessa, joka osoittaa hoitomallinsa tehokkuuden vaikutusdatasta (muutokset veriarvoissa, verenpaineessa, vyötärössä ja painossa). Vaste ei ole ihmedieetti, vaan elämäntapamuutos, jossa otetaan asiakas huomioon kokonaisvaltaisesti (arki, psykologia, elämäntilanne jne.)
 
Vasteen hoitomallilla on mahdollista saavuttaa tuloksia erittäin nopeasti:

  • Tyypin 2 diabetesta sairastavat asiakkaamme pystyvät lopettamaan diabeteslääkkeensä keskimäärin 9 päivässä
  • Asiakkaidemme keskimääräinen painonpudotus 3kk aikana on 15%
  • 93% asiakkaistamme suosittelisi Vasteen valmennusta metabolisista sairauksista kärsiville henkilöille
  • 100% asiakkaistamme on sitä mieltä, että Vasteen valmennuksen jatkuva seuranta antaa lisäarvoa valmennukselle verrattaessa perinteisiin verkkovalmennuksiin
  • 80% asiakkaistamme on sitä mieltä, että ruokavalion ja ruokailurytmien noudattaminen on helpompaa kuin mitä he olivat ajatelleet

 
LÄHTEET:
www.remissio.fi

Muita artikkeleita