Yhteystiedot

Huom! Emme toistaiseksi ota uusia asiakkaita.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Vaste Oy

Vaste Oy on Suomalainen, kokonaisuudessaan tiimin omistama yritys. Vaste Oy:llä ei ole sidonnaisuuksia lääke- ja elintarviketeollisuuteen.

Y-tunnus: 2889826-2

Vaste Klinikan tiimi

Tuomas Javanainen

Vaste Oy:n perustaja ja CEO

Maiju Javanainen

Vaste Oy:n perustaja
Lääkeasiantuntija, farmaseutti

Henkilöt Vaste Klinikan toiminnan taustalla

Tuomas Javanainen

Vaste Oy perustaja

Tuomas on intohimoinen metabolisten sairauksien hoidon kehittäjä ja tutkija. Hän on itse parantunut metabolisesta oireyhtymästä: pahasta rasvamaksasta, verenpainetaudista, pre-diabeteksesta ja ylipainosta. Vaste Klinikan hoitomalli perustuu Tuomaksen omakohtaiseen kokemukseen ja tieteelliseen tutkimukseen, johon hän perehtyy jatkuvasti. Tuomas toimii vastuullisena asiantuntijana Vasteen hoitojaksojen toteutuksessa ja vastaa yksilöllisen hoidon suunnittelusta ja seurannasta. 

”Vasteessa saan tehdä maailman parasta työtä, auttaa ihmisiä ja antaa heille toivoa parantumisesta.”

Tuomaksen laatima tieteellinen raportti paaston ja hiilihydraattirajoitteisen ruokavalion vaikutuksesta esidiabetekseen ja metaboliseen oireyhtymään (Valtioneuvoston kanslia 2019)

Maiju Javanainen

Vaste Oy perustaja, lääkeasiantuntija Farmaseutti

Maiju on farmaseutti, jolla on yli 10 vuoden työkokemus apteekki-alalta. Tämän kokemuksen myötä hän tuntee lääkkeiden määräämiskäytännöt, tunnistaa ongelmat, mitä lääkkeiden käyttäjät kokevat ja tietää, minkälainen on hoidon taso metabolisissa sairauksissa Suomessa.

Maiju vastaa myös Vaste Oy:n kumppanuuksista ja sidosryhmäsuhteista.

”Vasteessa pääsen tekemään hyvin poikkeuksellista farmaseutin työtä. Pääsen seuraamaan aitiopaikalta kun asiakkaan pitkäaikainen lääkitys voidaan lopettaa."