Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Oletko yli 18-vuotias *

Vaste Oy

Vaste Oy on Suomalainen, kokonaisuudessaan tiimin omistama yritys. Vaste Oy:llä ei ole sidonnaisuuksia lääke- ja elintarviketeollisuuteen.

Y-tunnus: 2889826-2
info@vastehealth.fi

TIIMI

Tuomas Javanainen

Vaste Oy:n perustaja ja CEO

puh. 0400 521 558
sähköposti: tuomas.javanainen@vastehealth.fi

Intohimoni tieteeseen, sairausmekanismien ymmärtämiseen, sekä omakohtainen kokemukseni metabolisesta oireyhtymästä sai minut kiinnostumaan paastosta ja hiilihydraattirajoitteisesta ruokavaliosta yhtenä hoitomuotona metabolisen oireyhtymän sairauksiin.

Hain Turun yliopistoon lukemaan biokemiaa ja solubiologiaa syventääkseni lisää tietämystäni, miten erilaiset sairaudet ja niiden mekanismit syntyvät solutasolla. Biokemian tieteenala on näiden sairauksien ymmärtämisessä avainasemassa. Työssäni luen päivittäin erilaisia tieteellisiä tutkimuksia liittyen metabolisiin sairauksiin.

Vasteessa saan tehdä maailman parasta työtä, auttaa ihmisiä ja antaa heille toivoa parantumisesta. Perustamalla yrityksen pystyin tekemään unelmistani ja intohimostani totta.

Tällä hetkellä suurin ongelma metabolisten sairauksien hoitamisessa on se, että elämäntavoista johtuvia sairauksia pyritään hoitamaan lääkkein ja tämä yleensä pahentaa tilannetta.

Meidän pitää ymmärtää sairauksien syntymekanismit ja pohjimmaiset syyt, jotta voimme alkaa hoitamaan niitä oikein. Jos emme ymmärrä miten metaboliset sairaudet syntyvät, emme myöskään pysty niitä hoitamaan tehokkaasti, niin kuin tämän hetken sairaustilastoista voimme todeta.

 

-Neljännen vuoden biokemisti Turun yliopisto (sivuaineena psykologia)

-Kandidaatin tutkielma 2019: Autofagia, lysosomaalinen hajotusreitti.

-2019 Suomen ensimmäinen julkishallinnon rahoittama tapaustutkimus (Javanainen T.A. (2019) Paaston ja hiilihydraattirajoitteisen ruokavalion vaikutus esidiabetekseen ja metaboliseen oireyhtymään).

Maiju Javanainen

Vaste Oy:n perustaja
Lääkeasiantuntija, farmaseutti

puh. 041 456 5161
sähköposti: maiju.javanainen@vastehealth.fi

Olen koulutukseltani farmaseutti. Minulla on yli 10 vuoden työkokemus apteekki-alalta. Vaste Oy:ssä toimenkuvaani kuuluu asiakkaan lääkityksen tarkistaminen ja seuranta valmennuksen aikana. Paastoaminen on otettava huomioon lääkkeen ottamiseen liittyvissä asioissa. Valmennuksen aikana lääkitysmuutokset, annosten alentamiset ja lääkkeiden lopetukset on tehtävä suunnitelmallisesti ja harkiten. Lääkitysmuutokset tehdään aina yhteistyössä asiakkaan ja hänen hoitavan lääkärinsä kanssa.